Početna » ОД СУТРА: Полицајци у свим школама у Србији

ОД СУТРА: Полицајци у свим школама у Србији

ОД понедељка од 8 часова, у свим школама у Србији, биће присутни полицијски службеници све до краја наставе, који ће превентивно деловати, каже Данило Стевандић, државни секретар у Министарству унутрашњих послова.

од Паланка данас
0 Коментар

Данило Стевандић рекао је за РТС да ће у току ове године МУП запослити нових 1.200 полицијских службеника.

„Већ сутра од 8 часова, пре почетка наставе, у свим школама у Србији, а има их око 1.800 биће присутни полицијски службеници све до краја наставе који ће превентивно деловати да не дође до прекршаја и спречавати њихово извршење“, рекао је Стевандић.Ангажовањем додатних 1.200 полицајаца, каже, обезбедиће се да свака школа има полицијског службеника који ће бринути о безбедности ученика и запослених.

„Посебан акценат ставићемо и на ученике у саобраћају у зонама школа, као и на откривање ватреног оружја, психоактивних супстанци…“, рекао је Стевандић.

Нагласио је да ће, осим у зонама школа, у наредном периоду бити појачано ангажовање полицијских службеника на свим јавним местима где се окупља велики број грађана – на трговима, улицама, железничким и аутобуским станицама, спортским приредбама.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept