Početna » ОД УТОРКА У ПРОДАЈИ ЗБИРКЕ ЗА МАЛУ МАТУРУ ЗА ОСМАКЕ

ОД УТОРКА У ПРОДАЈИ ЗБИРКЕ ЗА МАЛУ МАТУРУ ЗА ОСМАКЕ

Од сутра ће се у продаји наћи збирке задатака из српског, односно матерњег језика, математике и комбинована збирка - историја, географија, биологија, физика и хемија, за припрему осмака за завршни испит, саопштио је Просветни преглед.

од Паланка данас
0 Коментар

Ове збирке су заједничко издање Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања и Просветног прегледа, штампане су на српском и језицима националних мањина, свака садржи по 450 задатака распоређених на основни, средњи и напредни ниво а на крају збирки се налазе решења.
Намена збирки, како се наводи у саопштењу, јесте да ђацима приближи модел задатака који ће се наћи на завршном испиту у јуну и да им омогући да самостално вежбају и проверавају знање.

Збирке могу да се купе у књижари Просветног прегледа у Београду и књижарама широм Србије или наруче поузећем.

Све три збирке заједно коштају 1.100 динара а појединачно збирка за српски или матерњи језик кошта 440 динара, за математику 330, а комбинована збирка 330 динара.

Фото Просветни прегледPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept