ОДБОРНИЦИ СО ВЕЛИКА ПЛАНА СУТРА ОДЛУЧУЈУ О РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА

Председник СО Велика Плана, Душан Марић, заказао је, за сутра, среду 30. септембар, другу редовну седницу локалног парламента, са почетком у 10 часова у позоришној сали ЦЗK „Масука“. На дневном реду биће укупно 14. тачака за разматрање и евентуално усвајање.

1. Доношење Решења о потврђивању мандата одборника Скупштине општине Велика Плана.
2. Усвајање Записника са прве редовне седнице Скупштине општине Велика Плана од 14.09.2020. године.
3. Доношење Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Велика Плана за 2020. годину.
4. Доношење Одлуке о доношењу Плана детаљне регулације „Жабарски мост“.
5. Доношење Одлуке о доношењу Локалног плана акције у области инвалидности општине Велика Плана за период 2020-2024. године.
6. Доношење Одлуке о измени и допуни Одлуке о начину обављања комуналне делатности зоохигијена.
7. Доношење Одлуке о допуни Одлуке о управљању пијацама на територији општине Велика Плана.
8. Доношење Решења о давању претходне сагласности на Правилник о раду Јавног комуналног предузећа „Милош Митровић“ Велика Плана.
9. Доношење Решења о давању сагласности на Програм о измени Програма пословања Јавног комуналног предузећа „Градска топлана“ Велика Плана за 2020. годину.
10. Доношење Решења о давању сагласности на Програм о измени Програма пословања Јавног комуналног предузећа „Градска топлана“ Велика Плана за 2020. годину за коришћење субвенција из буџета општине Велика Плана.
11. Доношење Решења о давању сагласности на Одлуку о расподели добити Јавног комуналног предузећа „Милош Митровић“ Велика Плана за 2019. годину.
12. Доношење Решења о измени и допуни Решења о именовању председника и чланова сталних радних тела Скупштине општине Велика Плана.
13. Доношење Решења о образовању и постављењу команданта, заменика команданта, начелника и чланова Општинског штаба за ванредне ситуације за територију општине Велика Плана.
14. Одборничка Питања.

Фото: Д. Марић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/odbornici-so-velika-plana-sutra-odlucuju-o-rebalansu-budzeta/