Početna » ОДЈАВА ФИРМЕ ОНЛАЈН: Пуштена у рад апликација за подношење пријава за промене података предузетника

ОДЈАВА ФИРМЕ ОНЛАЈН: Пуштена у рад апликација за подношење пријава за промене података предузетника

НА порталу са електронским сервисима Агенције за привредне регистре (АПР) пуштена је у рад апликација за подношење пријава за промене података предузетника, као и за брисање предузетника, саопштено је из ове установе. Предузетници који желе да пријаве подносе у писаној форми, могу да наставе то да раде као и до сада, лично или поштом.

од Паланка данас
0 Коментар

За еРегистрацију промена података и брисања, потребно је да предузетник има квалификовани електронски сертификат, односно електронски потпис, инсталиран читач електронских картица и нову НЕXУ апликацију за електронско потписивање свих будућих електронских докумената, фактура и слично, која се може бесплатно преузети са сајта АПР, као и било која врста платне картице.Пуштањем у рад апликација за електронско подношење пријава за промене и брисање, уз пре пар година уведену пријаву еРегистрација оснивања предузетника, АПР је омогућио предузетницима да све поступке регистрације, који се воде у регистру привредних субјеката, могу да обаве у дигиталном облику.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept