ОДЛИЧАН НАСТУП ОРИЈЕНТИРАЦА ЈАСЕНИЦЕ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ НА ДУГИМ СТАЗАМА

У недељу 18.10.2020 Оријентиринг клуб Јасеница наступио је на Државном првенству Србије у Ресавици на обронцима Kуцаја. На једном од најтежих и најзахтевнијих терена у Србији одржана је и једна од најбитнијих трка у години.

Оријентирци Јасенице вратили су се са три државна првака Србије: Дуња Букумирић, Марија Ћосић Kовачевић, и Мирјана Марковић, и пет трећих места : Миљана Марковић, Урош Влајић, Марко Марковић, Никола Талијан, Миодраг Радисављевић.
Паланачки клуб је обрадовао наступ младе такмичарке Дуње Букумирић, са успешним наступом и одличним временом на трци, што је показатељ да Паланачки оријентиринг има потенцијалне репрезентативце.  Честитке и осталим такмичарима, који су завршили изузетно тешку трку и пласирали се на осталим позицијама.
Подсећамо наше суграђане да је школа оријентиринга отворена за све, и да могу уписати своју децу или се прикључити заједно са њима, јер је оријентиринг породичан спорт и погодан за све узрасте, поред успеха ваше деце, забаве и дружења на планинском ваздуху сигурно неће изостати.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/odlican-nastup-orijentiraca-jasenice-na-drzavnom-prvenstvu-na-dugim-stazama/