ОДЛИЧАН НАСТУП ОРИЈЕНТИРАЦА ЈАСЕНИЦЕ НА МЕМОРИЈАЛУ САШЕ ПАЛИНКАША

У недељу 18.04.2021 год на теренима Фрушке Горе наступило је 25 такмичара ПОСK Јасеница, на такмичењу Меморијал Саше Палинкаша а у оквиру другог кола лиге Србије!
У јакој конкуренцији од 250 такмичара из читаве Србије постигнути су врло добри резултати а ту свакако треба истаћи одличан резултат нашег младог такмичара Николе Талијана који је у најјачој категорији сениора заузео одлично 5 место и тиме наговестио добру сезону,са врло малим заостатком за првопласираним такмичарем од свега 6 мин!
Одличан резултат је постигла и Ружица Милосављевић у категорији девојчица до 14 год која је заузела друго место као и Борис Букумирић који је заузео 3 место.
И остали такмичари ПОСK Јасенице ,по врло тешком и блатњавом терену су дали свој максимум а ту треба посебно истаћи и Дуњу Букумирић, Анђелину Рудеж и Марка Марковића који су заузели 4 места у својим категоријама!
Следеће недеље такмичари ПОСK Јасеница ће наступити у Београду у оквиру трећег кола лиге Србије и трофеја Београда за 2021 год!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/odlican-nastup-orijentiraca-jasenice-na-memorijalu-sase-palinkasa/