ОДЛИЧАН НАСТУП ОРИЈЕНТИРАЦА ЈАСЕНИЦЕ НА КУПУ ОБИЛИЋА

На теренима Бојчинске шуме у недељу 09.05.2021 год одржано је Такмичење Kуп Обилића ,тачније 4 коло лиге Србије у Оријентирингу где је наступило и 25 чланова ПОСK Јасеница .

У врло јакој конкуренцији истакли су се наши најбољи такмичари у сениорским категоријама,пре свега Марија Ћосић која је победила у трци сениорки као и Филип Стевановић који је заузео одлично 5 место а Никола Талијан је заузео 6 место.
Одличан наступ је имала и наша такмичарка Вања Бабанић која је освојила прво место у категорији девојчица до 14 год а њена клупска другарица Ружица Милосављевић је освојила треће место у истој категорији .
У категорији девојчица до 16 год одличан наступ је имала Дуња Букумирић која је заузела треће место а Миљана Марковић је заузела треће место у истој категорији.
У категорији девојчица до 18 год Невена Николић је освојила прво место.
Такође одличан наступ су имали и Марко Марковић и Лазар Ђокиц који су освојили прво и друго место у категорији дечака до 14 год.
Ту треба истаћи и добре резултате у ветеранским категоријама ,тако да слободно можемо рећи да је ово један од најбољих наступа ове године .
Следеће недеље на теренима Рајца и Равне Горе одржава се првенство Србије на Средњим дистанцама,као и пето коло Лиге Србије, где ће узети учешће и наши такмичари у пуном саставу и надамо се још бољим резултатима!

ПОСК Јасеница

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/odlican-nastup-orijentiraca-jasenice-na-na-kupu-obilica/