Početna » ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ АТЛЕТИЧАРА ПАЛАНАЧKОГ ЕЛИТА НА ТРОФЕЈУ СМЕДЕРЕВСKЕ ТВРЂАВЕ!

ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ АТЛЕТИЧАРА ПАЛАНАЧKОГ ЕЛИТА НА ТРОФЕЈУ СМЕДЕРЕВСKЕ ТВРЂАВЕ!

Веома добре резултате оствартили су атлетичари Елита из Смедееревске Паланке на митингу Трофеј смедеревске тврђаве, у јакој конкуренцији 690 учесника.

Дванаест ученика тренера Ненада Милнковића освојило је шест медаља (једну златну, три сребрне и две бронзане) и потврдило завидан квалитет.Златну медаљу за прво место освојио је млађи пионир Душан Тасић, у бацању кугле, резултатом 13,62 метра.

Сребрне медаље за друга места заслужили су старија пионирка Невена Пауновић у бацању копља (34.91 м), старија пионирка Емилија Стојановић у бацању кугле (9,89 м) и млађи пионир Михајло Велић у бацању кугле (7,52 м).

Трећа места и бронзане медаље освојили су млађи пионир Петар Kостић у бацању вортекса (50,55 м), млађи пионир Лазар Јовановић у бацању кулге (6,81 м)

Лана Тагић је била четврта у бацању кугле, Ангелина Стојановић пета у бацању копља, Невена Петковић седма у бацању копља, Матеја Аврамовић осми у бацању вортекса, Лука Спасић осми у бацању копља.

Маша Софрониески (2014) заузела је десето место у скоку удаљ са новим личним рекордом 2.94 м, у конкуренцији 25 атлетичара.

Тренер Елита Ненад Милинковић је помогао у организацији минтинга и био водитељ програма на стадиону

 You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept