ОДОБРЕНА СРЕДСТВА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈУ ЦЗК МАСУКА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

Министар рударства и енергетике у Влади Републике Србије Александар Антић и представници 13 јединица локалне самоуправе потписали су уговоре о додели бесповратних средстава у укупном износу већем од 80 милиона динара за кофинансирање пројеката унапређења енергетске ефикасности у јавним зградама у њиховој надлежности.

Општина Велика Плана која се пријавила на конкурс санације зграде Центра за културу „Масука“ је добила средства за ове радове

 Из републичког буџета опредељено је 1.376.368 динара, из програма УН за развој 3. 607.650 динара, док ће општина Велика Плана учествовати са 30 одсто средстава од укупне вредности пројекта чија је реализација процењена на 7,9 милиона  динара. Обухватиће замену столарије, израду нове фасаде и градњу потпуно нове подстанице, чиме ће се у значајној мери допринети уштеди топлотне енергије.

Потписивању уговора су присуствовали председник општине Игор Матковић и вршилац дужносати директора установе, Предраг Георгијев. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/odobrena-sredstva-za-rekonstrukciju-czk-masuka-u-velikoj-plani/