Početna » ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ОД 30 ДАНА ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА ПРЕБИЈАЊЕ МАЛОЛЕТНИКА

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ОД 30 ДАНА ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА ПРЕБИЈАЊЕ МАЛОЛЕТНИКА

од Паланка данас
0 Коментар

На основу предлога Основног јавног тужилаштва у Смедереву, према осумњиченом М. Г. (18) одређен је притвор у трајању од 30 дана. Он је, из за сада још у потпуности неразјашњених разлога, дана 10. јуна у вечерњим сатима, на јавном месту, у центру Смедерева, са још два малолетника малолетном оштећеном старом 17 година нанео телесне повреде.Учинили су то тако што су му најпре задали два ударца у пределу ноге и леђа, након чега је оштећени
покушао да побегне, да би му потом, када су га сустигли, задали и више удараца ногама и рукама по глави и телу, као и више удараца каишем по глави и леђима, услед чега је малолетни оштећен најпре збринут у ургентно-пријемном блоку Опште болнице у Смедереву, да би потом на далји третман био упућен на Универзитетску дечију клинику у Београду.

У наредном периоду се очекује извештај о степену и врсти телесних повреда које је малолетни оштећени задобио наведеном приликом.

Од стране тужилаштва је према осумњиченом најпре одређено задржавање а потом је предложено и одређивање притвора. због постојања особитих околности које указују да ће ометати поступак утицањем на оштећеног, сведоке и саизвршиоце.
Kривично дело насилничко понашање чини свако ко грубим вређањем или злоставлјањем другог, вршењем насилја према другом, изазивањем туче или дрским или безобзирним понашањем значајније угрожава спокојство грађана или теже ремети јавни ред и мир, а за основни облик кривичног дела запрећена је казна затвора до три године, наводи се у данашњем саопштењу ОЈТ у Смедереву.

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept