Početna » ОДРЕЂЕНО ЗАДРЖАВАЊЕ ОСУМЊИЧЕНИМА ЗА ПРЕБИЈАЊЕ У МИХАЈЛОВЦУ

ОДРЕЂЕНО ЗАДРЖАВАЊЕ ОСУМЊИЧЕНИМА ЗА ПРЕБИЈАЊЕ У МИХАЈЛОВЦУ

од Паланка данас
0 Коментар

По налогу Основног јавног тужилаштва у Смедереву, одређено је задржавање према М.Ж. (1983), М.Р. (1991) и С.Ж. (1990). Њима се ставлја на терет да су дана 1. октобра, око 4 часа и 15 минута, у близини млина „Матејић“ на локалном путу Михајловац-Ралја, оштећенима М.И. и Б.Н. нанели више удараца ногама и рукама, од којих су ови задобили телесне повреде, као да су истом приликом чврстим предметом оштетили путничко моторно возило у власништву једног од оштећених лица. Овом догађају је претходила дужа вербална расправа у локалном угостителјском објекту у Михајловцу.

Заменик јавног тужиоца је управо саслушао осумњичене осумњичене и судији за претходни поступак поднео предлог за одређивање притвора због постојања особитих околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке, наводи се у саопштењу Основног јавног тужилаштва.

У далјем току поступка биће прикуплјени докази на основу којих ће се утврдити тачне околности под којима се догађај одиграо, при чему ће од нарочитог значаја бити далји ток догађања тог истог јутра.

Наиме, непосредно након описаног догађаја, из за сада неутврђених разлога, управо на оштећеног М.И, који се том приликом кретао левом коловозном траком, налетело је путничко моторно возило којим је управлјао М.Ж. (1993).

Оштећени М.И. је због задобијених тешких телесних повреда пребачен на Kлинички центар у Београду, где му је након хируршке интервенције одстрањена слезина, а због многобројних повреда у виду прелома се за сада налази у вештачкој коми, а на основу резултата истраге биће утврђено да ли се описани догађаји налазе у узрочно-последичној вези као и тачни узроци настанка претрплјених повреда, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

Осумњиченима је одређено задржавање због постојања основане сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање, за које је запрећена казна затвора од шест месеци до пет година.

Извор: Подунавље.инфо

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept