Početna » ЗАВРШЕН ПРИЈЕМ ГРАЂАНА КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

ЗАВРШЕН ПРИЈЕМ ГРАЂАНА КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Председник општине Никола Вучен са својим сарадницима завршио је отворени пријем и разговарао са грађанима који је трајао више 4 сата. У холу општине окупило се више од 40 наших суграђана са којима је разговарао о проблемима са којима се они суочавају и проналажењу начина за што брже и ефикасније решавање тих проблема.-Суочили смо се и са тужним и веома тешким животним причама где ћемо искористити све наше могућности и ресурсе како би помогли људима који тешко живе.
Било је и оних који су дошли да нас поздраве, упознају и да захвале за све што смо урадили до сада, и на томе што је наш град , после више деценија , постао пристојно место за живот. Такође су нам износили своје предлоге и идеје за будуће пројекте, изјавио је Вучен.
Овакав вид комуникације са грађанима биће настављен и у наредном периоду, а сви они који имају било какав проблем могу да се одазову позиву председника организованим отвореним пријемима грађана. -Хвала вам што имате поверења у нас, хвала на подршци, лепим речима и поклонима које смо вечерас добили, рекао је на крају председник општине.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept