ОДРЖАН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ПАЛАНЦИ (ВИДЕО)

zaposljavanje2На јучерашњем Сајму запошљавање у холу СО Паланка учествовало је 32 фирме које су тражиле 200 радника различитих образовних профила и занимања. Сајам су организовали Национална служба за запошљавање Смедерево и филијала Паланка, а сајам је био заједнички за нашу и општину Велика Плана.

Сајам је отворио председник СО Паланка Владан Вуковић, а у уводној речи присутне је поздравила директорка НСЗ филијале Смедерево Олга Свилар.

Своје штандове на Сајму запошљавања имале су фирме из Паланке, Плане, Раче и Београда и то:  „МММ Меткомерц“, „Вулкан издаваштво“, „НИК“, „Паланка лек“, „Гоша“ ФШВ, „Соко Штарк“, „Институт Гоша“, „Голд“, „DIGITALS PRINT&COPY CENTAR“, „Дунав осигурање“, „Елдон група“, „M SERVIS LKW“, „GOSA INDUSTRIAL ECOLOGY“, „Радера“, „ПХ дућан“, „Винарија Деспотика“, „Дукинг“, „ДИС“, „Златна рибица“, „Донић“, „Гоша монтажа“, „Дима“, „STEPPANI“, „PEI EAST“, „Технолив комерц“, „Промек“, „Воља за животом“, „Зелени бутик“, „ZEPTER INTERNNATIONAL“, „Yura corporation“, „WIENER STADTISCHE OSIGURANJE“. 

Директорка Националне службе за запошљавање филијале Смедерево, Олга Свилар, је рекла, да су сајмови прилика да се незапослена лица увере шта послодавци траже и очекују од њих, и да провере степен својих способности.

Сајмови ове врсте, које организује Национална служба за запошљавање су редовна активност НСЗ широм Србије и као такви омогућавају послодавцима да се њихова компанија промовише на најбољи начин, али и да направе прави избор радника, као и радници послодавца.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/odrzan-sajam-zaposljavanja-u-palanci-video/