ОДРЖАН САСТАНАК РУКОВОДСТВА ОПШТИНЕ СА СПОРТИСТИМА

Како нас је обавестио Зоран Предојевић, председник Општинског фудбалског савеза и представник седмочлане спортске комисије, која је изабрана од стране свих спортских радника Паланке, одржан је састанак са представницима локалне самоуправе.  

Разлог за овај састанак је лоша материјална ситуација спортских клубова и начин финансирања за ову годину. Клубови још увек нису добили никаква средства за 2017 годину тако да су иницирали хитан састанак како би се нашло решење за овај проблем. Њих су примили председник општине Паланка Топлица Пинторовић и председник СО Паланка Никола Вучен.

Како нам је потврдио Предојевић, руководство општине је било веома предусетљиво у изналажењу решења, тако да би у најскоријем року требало очекивати почетак неке финансијске подршке. Средства у буџету предвиђена за спорт за ову годину износе 6 милона динара, а до краја недеље би требало комисија Спортског савеза да помогне клубовима да напишу захтеве за финансирање као би Општинско веће на својој седници могло да донесе одлуку о финансирању клубова који испуњавају услове.      

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/odrzan-sastanak-rukovodstva-opstine-sa-sportistima/