Početna » ОДРЖАН ЖРЕБ ЗА БАРАЖ ЗА ПОПУНУ ПОДУНАВСKЕ ОKРУЖНЕ ФУДБАЛСKЕ ЛИГЕ

ОДРЖАН ЖРЕБ ЗА БАРАЖ ЗА ПОПУНУ ПОДУНАВСKЕ ОKРУЖНЕ ФУДБАЛСKЕ ЛИГЕ

У Смедереву, у седишту ФС Подунавског округа, одржан је жреб клубова за разигравање (бараж) за једно место у Подунавској окружној лиги.

од Паланка данас
0 Коментар

Фотографија: руководство савеза и представници клубова учесника баража.

Председавао је Горан Лазић председник савеза, у раду су још учествовали Никола Недељковић, потпредседник, Станимир Ђуричић, дисциплински судија и Бојан Ђулић,генерални секретар, као и представници клубова.

У бубњу су се нашле другопласиране екипе, Луњевац (ГФС Смедерево), Бачинац (ОФС Смедеревска Паланка – Јасеничка лига), Слога из Милошевца (ФСО Велика Пална).Утакмице се играју на терену слободне екипе, први сусрет је 11. јуна (17,30 часова) у Бачинцу, снаге ће одмерити Луњевац и Слога.

Следећи утакмица је 18. јуна (18 часова), састају се Бачинац и поражена екипа из сусрета Луњевац – Слога, у случају нерешеног исхода ривал је Луњевац.

У трећем колу 25.јуна, састају се Бачинац и победник из првог сусрета.

Победник баража од јесени ће се такмичити у Подунавској окружнопј лиги.

Утакмице ће судити младе судије, које су кандидати за напредовање на више листе, најавио је Горан Лазић, председник савеза.

Организацију утакмица спроводе клубови учесници баража, тако што клуб који је слободан у том колу има све обавезе као да је домаћин.

Kлубови коју учествују играју на неутралном терену трећег клуба, рекао је Бојан Ђулић генерални секретар.

ТЕKСТ И ФОТО: Н.ПавловићPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept