Početna » ОДРЖАНА 36. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА-СКУПШТИНА ЗАКАЗАНА ЗА 7. МАРТ

ОДРЖАНА 36. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА-СКУПШТИНА ЗАКАЗАНА ЗА 7. МАРТ

од Паланка данас
0 Коментар

На 36. седници Општинског већа општине Смедеревска Паланка, која је одржана јуче, донета је Одлука о отуђењу непокретности из јавне својине, затим Одлука о измени Одлуке о образовању Мобилног тима за инклузију Рома, а утврђен је и Предлог Одлуке о установљавању манифестације у области културе „Kултурно лето“, као Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о уређивању, одржавању гробаља и сахрањивању на територији општине.
Чланови већа такође су утврдили предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о оснивању Народног музеја, предлог Одлуке о додели Светосавских награда просветним радницима, предлог Одлуке о организацији и функционисању цивилне заштите на територији општине и утврдили Предлог Одлуке о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета Општине Смедеревска Палака за 2022. годину.

На седници су разматрани и програми пословања ЈKП „Водовод“ и ЈП „Паланка развој“ за 2023. годину, као и ценовник сакупљања, одвоза и депоновања смећа „ПWW“ ДОО Ниш, огранак Смедеревска Паланка. Чланови већа разматрали су предлог мера за спречавање паркирања возила на тротоару у Шулејићевој улици, а донето је и решење о образовању комисије за утврђивање испуњености услова за остваривање права на вантелесну оплодњу.

Већину ових одлука разматраће одборници Скупштине општине Смедеревска Паланка, на седници која је заказана за 7 март.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept