ОДРЖАНА 4. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ПАЛАНКА (ВИДЕО)

sednica-so-4На самом почетку 4.седнице СО Паланка председник СО Владан Вуковић је прочитао о бавештење у коме се каже да је одборник Зоран Стојановић са листе СПС-НС прешао у одборничку групу СНС.Потом су потврђени мандати новим одборницима Раденку Руменићу, Маји Чолић и Дејану Петровићу.

Досадашњи секретар општине Слађана Мрвовић је разрешена те функције а на њено место је именован Данило Лабус. Потом су уследиле смене директиора. Уместо Емила Никодијевића у ЈП Паланка именован је дипл арх. Милоје Радосављевић док је у ЈП Паланка развој уместо на место Љубише Бркића постављена Соња Андрејевић.

У установи Културни центар Исаилович Драган је због подношења оставке заменио досадашњег директора Слободана Тошића. У библиотеци „Милутин Срећковић“ уместо Добриле Здравковић именована је професор Ирена Поповић.

Историјски архив „Верослав Вељашевић“ је уместо Танасковић Добрице добио мастера економије Миодрага Николића.

Дипломирани фармацеут Весна Манојловић је добила још један мандат вд директора у апотеци „Здравље“, док је у Општинској туристичкој организацији именована економиста Марија Еремија уместо Марије Никодијевић.

Центар за развоја спорта је уместо Ненада Живковића добио вд директора Филипа Ефтоског професора физичког васпитања.

Разрешени су стари а именовани нови чланови управних или надзорнх одбора Апотеке „Здравље“, Дома здравља, Центра за социјални рад, ЈП „Морава“ Велика Плана, председник надзорног одобра ЈКП „Водовод“, а у ЈП „Паланка развој“ разрешени су досадашњи и именовани нови председник и чланови Надзорног одбора.

Разрешени су стари чланови школских одбора ОШ „Милија Ракић“, „Херој Иван Мукер“, Жикица Дамњановић“, ОШ „Ђорђе Јовановић, „Радомир Лазић, „Никола Тесла“, и „Брана Јевтић“, представници оснивача или савета родитеља.

Донето је Решење о измени Решења о образовању Комисије за спровођење комасације у делу катастарских општина Азања, Кусадак и Глибовац.

Седници, која је завршена пошто исцрпљен дневни ред, присуствовало је 47 одборника.

 Председник СО Владан Вуковић је најавио и пету седницу са ребалансом буџета која би требало да се одржи до краја месеца.

Комплетан снимак седнице објавићемо у току сутрашњег дана.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/odrzana-4-sednica-skupstine-opstine-palanka-video/