Početna » ОДРЖАНА ДЕВЕТА СЕДНИЦА ЛОКАЛНОГ ПАРЛАМЕНТА СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

ОДРЖАНА ДЕВЕТА СЕДНИЦА ЛОКАЛНОГ ПАРЛАМЕНТА СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

од Паланка данас
0 Коментар

На данашњем заседању локалног парламента на коме је присутно било 35, од 49 одборника , скупштинском већином одлучено је да се спроведе поступак о споразумном раскиду Уговора о закупу Градског олимпијског базена „Милан Елезовић“ са предузећем Руц Ждрело како би се базен вратио на управљање и располагање општини Смедеревска Паланка.Овом одлуком прецизирано је да ће бити формирана заједничка Kомисија која ће утврдити стварно стање објекта, проценити износ средстава уложених у објекат и утврдити износ средстава које је потребно исплатити предузећу РУЦ „Ждрело“ које је било закупац базена.

Такође, усвојен је завршни рачун буџета општине Смедеревска Паланка за 2022. годину, затим Програм отуђења грађевинског земљишта на територији наше општине за 2023. годину, али и план развоја општине Смедеревска Паланка за период од 2023-2030 године о коме се највише расправљало за говорницом.

На данашњој седници усвојена је Студија акустичности за територију наше општине, као и извештаји о раду Општинске управе и ЈП за водоснабдевање „Морава“ Велика Плана, али и Програм рада ЈKП „Паланка 2020“.

Одборници су на деветој седници усвојили и програм отуђења грађевинског земљишта на територији Општине за 2023. године, донели решења о давању сагласности на измене и допуне програма коришћења субвенција ЈП „Морава и ЈКП „Паланка 2020“ и усвојили су извештај о раду Општинске управе и ЈП“Морава“ .Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept