Početna » ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА РЕГИОНА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА РЕГИОНА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Смедерево је у петак било домаћин прве редовне Скупштине Фудбалског савеза региона Западне Србије. На седници су утврђене смернице за даље деловање и изабрани нови носиоци функција у више тела овог савеза.На оснивачкој Скупштини ФС РЗС, која је одржана прошлог октобра, њени чланови постали су Горан Лазић, председник ФС Подунавског Округа, Звездан Врбановић, председник ГФС Смедерево, као и Станимир Ђуричиц испред ОФС Велика Плана и Зоран Предојевић, председник ОФС Смедеревска Паланка. Kао гости, на јучерашњој седници скупштине. поред осталих, присуствовали су Бојан Ђулић, секретар ФС Подунавског округа и Никола Недељковић председник ОФС Велика Плана.

На седници, којом је председавао Небојша Живановић, Јасмина Марић је изабрана за дисциплинског инспектора уместо Јована Брдара, док је Милан Мијаиловић због пословних обавеза замолио за мировање статуса у Kомисији за жалбе. Уместо њега ту дужност ће обављати Драган Драгићевић. Kажњени Живорад Лекић није више члан Дисциплинске и Етичке комисије, његово место заузео је Марко Станковић.

Поред генералног секретара ФС Србије Јована Шурбатовића, Скупштини су присуствовали и градоначелник Смедерева Јован Беч, представници регионалних савеза Војводине и Београда, Источног региона Драгомир Лазовић и члан ИО ФСС Влада Гашић.

– Имамо два приоритета; регуларност по сваку цену и побољшање инфраструктуре. Бројни су изазови, али у договору са ФСС, као кровном организацијом, треба да уђемо у бескомпромисну бобу против нерегуларности. Савез ће подржати сваку идеју и сваки инфраструктурни пројекат и то не само кроз помоћ, него као суинвевестирање – казао је окупљенима између осталог Шурбатовић.

Дневни ред је имао десет тачака, али су га делегати експедитивно реализовали, у трајању од полувремена једне фудбалске утакмице, а након седнице Скупштине одржан је и састанак Извршног одбора, на коме је донето неколико одлука из редовних делатности.

Подунавље.инфо

Фото ФСРЗСPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept