Početna » ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ПИО ФОНДА: Усвојене су ОВЕ ПРОМЕНЕ, важно је за све пензионере

ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ПИО ФОНДА: Усвојене су ОВЕ ПРОМЕНЕ, важно је за све пензионере

Важне информације за пензионере из ПИО фонда

од Паланка данас
0 Коментар

На данашњој седници Управног одбора РФ ПИО усвојени су Стратешки план РФ ПИО за период 2024-2026. године и Програм рада Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2024. годину.Стратешки план Фонда за период 2024-2026. године ће обезбедити да се даљом модернизацијом подиже квалитет услуге осигураницима и корисницима кроз повећање ажурности и ефикасности пословања, да се приближе услуге осигураницима, корисницима и јавности и постигне оптимална ажурност у раду.

Поред наведеног, Фонд ће се усмерити на смањење трошкова пословања и унапређење пословања, применом савремених информатичких решења и редизајном пословних процеса.

На крају овога планског периода очекујемо да ћемо услуге пружати брже, унапредити постојеће и развити нове е-услуге, интегрисати информациони систем Фонда с подацима матичне евиденције, поједноставити механизме комуникације с корисницима, ојачати углед Фонда као друштвено одговоране институције која води бригу о својим осигураницима и корисницима и којој се верује.

Програм рада за 2024. годину конципиран је као преглед активности које ће допринети остварењу стратешких циљева Фонда, чијом реализацијом ће се постићи унапређење услуга које Фонд ПИО пружа осигураницима, корисницима и другим заинтересованим странама, стварање квалитетнијих услова рада запослених и оптимизација пословних процеса.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept