ОДРЖАНА XIV СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Синоћ је у малој сали СО Паланка одржана 14. седница Оштинског већа. На Дневном реду се нашло 6. тачака а Предлог Одлуке о буџету Општине Смедеревска Паланка за 2017.годину је најважнија тачка о којој су чланови већа расправљали.

Друга тачка је била  Утврђивање предлога Кадровског плана запослених у Општинској управи Општине Смедеревска Паланка, затим се одлучивало о Програму уређивања грађевинског земљишта, изградње и одржавања комуналне инфраструктуре у Општини Смедеревска Паланка са Финансијским планом за 2017.годину. Четврта тачка је била доношење Одлуке о образовању и именовању жалбене комисије у Општини Смедеревска Паланка.

Пета тачка је била Одлука о заузећу јавне површине за постављање тезги у главној улици за продају Новогодишњих и Божићњих поклона и шеста тачка разно.

Пошто су састанци Општинског већа и даље затворени за новинаре мораћемо да сачекамо извештај скупштинске службе о закључцима и одлукама са овог већа.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/odrzana-xiv-sednica-opstinskog-veca-opstine-smederevska-palanka/