Početna » ОДРЖАНЕ КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ У ОШ “МИЛИЈА РАКИЋ” У ЦЕРОВЦУ

ОДРЖАНЕ КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ У ОШ „МИЛИЈА РАКИЋ“ У ЦЕРОВЦУ

од Паланка данас
0 Коментар
У уторак сви ученици ОШ „Милија Ракић” млађих разреда из матичне школе, Мраморца и Башина окупили су се у Церовцу где су заједно учествовали у едукативним и креативним радионицама као и на часовима редовне наставе.Прво је учитељица Мерима Ђорђевић, у сусрет Дану школе, организовала едукативну радионицу за сву децу „ Колико познајем своју школу“. Ученицима су предочени општи подаци као и неке мање познате чињенице о нашој школи, а онда су деца кроз квиз такмичење утврдила новостечено знање.
У другом делу дана одржани су часови редовне наставе тако што су деца из сва три села спојена у складу са узрастом , где је акценат стављен на боље упознавање и сарадњу.
На крају дана , сва деца су заједно учествовала у креативној радионици у оквиру манифестације „Велико срце деце Србије“ где су слободно исказали своју креативност и разиграност.
Све активности заједно су осмислиле и реализовале учитељице Нена Младеновић, Ивана Будимир, Андријана Живановић, Светлана Нешић, Мерима Ђорђевић и Гордана Мудрић, а крајњи резултат је ,свакако, један незабораван дан за све ученике млађих разреда.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept