ОДРЖАНО ДРУГО СТРУЧНО ПРЕДАВАЊЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ У БАШИНУ

Друго по реду пољопривредно стручно предавање одржано је у среду 13. фебруара у Ловачком дому у Башину. Овог пута представили су се Институт за кукуруз Земун Поље, који развија хибриде кукуруза високог потенцијала родности и квалитета, Галакси уља која се бави производњом моторних уља и мазива за пољопривредну механизацију , компанија Агроуник која се бави истраживањима у области биотехнологије, производњом, дистрибуцијом и продајом микробиолошких препарата славол, и семенска кућа Пионир која заузима лидерску позицију на тржисту семена кукуруза и сунцокрета. Предавање је, као и претходног пута, организовала пољопривредна апотека Сточарство Д.О.О из Смедеревске Паланке.

Предавање је и овог пута завредило пажњу многих пољопривредних произвођача, који су могли да чују и науче неке нове ствари из области пољопривреде. Подсећамо Вас да ће се следеће среде, 20. фебруара од 19. часова,  представити компаније Агримакс хибриди, Б.Ц хибриди као и Галеника.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/odrzano-drugo-strucno-predavanje-za-poljoprivrednike-u-basinu/