ОДРЖАНО И ЧЕТВРТО ПРЕДАВАЊЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ У БАШИНУ

Четврто а уједно и последње пољопривредно предавање одржано је као и сваке среде, током фебруара месеца,  у Башину у просторијама Ловачког дома.
Последњи предавачи су били из селекционе куће АС Хибриди који се баве селекцијом и оплемењивањем, тј. стварањем нових, бољих хибрида кукуруза. Такође, поред хибрида кукуруза, развијају програм селекције и оплемењивање пшенице. Хемикал Агросава је под својим брендом „АС Хибриди“ дистрибутер познатих немачких брендова у селекцији и оплемењивању хибридне пшенице, као и озиме уљане репице.

Поред АС Хибрида представила се и компанија Агромаркет која је данас водећи произвођач, заступник и дистрибутер широког асортимана производа на тржишту Западног Балкана. Од почетне делатности компаније, велепродаје и малопродаје основним репроматеријалом за примарну пољопривредну производњу у региону централне Србије компанијам Агромаркет је израсла у један од водећих снабдевача тржишта пестицида, семенске робе и гарден уређаја у целом региону.Уз своје производе, Агромаркет је заступник брендова водећих светских произвођача пестицида (Syngenta, Bayer Cropscience, Chemical Industries, Lida, Cinkarna.), као и домаћих и иностраних селекционих семенарских кућа попут(ZP, KWS, Franchi sementi, Caussade)
Треба подсетити да је организатор свих ових предавања Пољопривредна апотека СТОЧАРСТВО Д.О.О из Смедеревске Паланке и Мирослав Ристивојевић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/odrzano-i-cetvrto-predavanje-za-poljoprivrednike-u-basinu/