Početna » ОДРЖАНО ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СТРАНИХ ЈЕЗИКА У ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“ У ПАЛАНЦИ

ОДРЖАНО ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СТРАНИХ ЈЕЗИКА У ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“ У ПАЛАНЦИ

од Паланка данас
0 Коментар
Током викенда, у ОШ „Вук Караџић” реализовано је Општинско такмичење из страних језика. Такмичење из енглеског језика одржано је у суботу, 4. фебруара, у 13 сати.Било је укуоно 16 ученика, од којих је њих седморо остварило 2. и 3. ранг према освојеним поенима.
II ранг освојиле су: Нађа Ненадовић (ОШ „Ђорђе Јовановић“), Сара Кнежевић (ОШ „Херој Иван Мукер“) и Срна Аранђеловић (ОШ „Олга Милошевић).
III ранг освојили су: Маша Ђорђевић (ОШ „Херој Радмила Шишковић“), Лена Стевановић (ОШ „Херој Иван Мукер“), Стефан Јанковић (ОШ „Ђорђе Јовановић“) и Љубица Радисављевић (ОШ „Херој Радмила Шишковић“).
Недеља, 5. фебруар, била је резервисана за такмичење из француског, немачког и руског језика. Укупно је учествовало 17 ученика и такмичење је почело према предвиђеној сатници, у 10 часова. Учесници такмичења француског и немачког језика нису освојили одговарајући број поена ни за један од три ранга.
Две учеенице из ОШ „Ђорђе Јовановић“ освојиле су II и III ранг на такмичењу из руског језика: Емилија Шепшинац – II ранг и Лена Ненадовић – III ранг.
Свим ученицима и наставницима честитамо на постигнутим резултатима!Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept