четвртак, јун 20, 2024
Početna » ОГЛАСИО СЕ ДИРЕКТОР ПИО ФОНДА: Најновије саопштење Реље Огњеновића, тиче се пензија

ОГЛАСИО СЕ ДИРЕКТОР ПИО ФОНДА: Најновије саопштење Реље Огњеновића, тиче се пензија

Поменули су и исплату једнократне новчане помоћи у износу од 20.000 динара која је пензионерима била исплаћена у новембру 2023. године

од Паланка данас
0 Коментар

Директор ПИО фонда, Реља Огњеновић, огласио се данас путем свог Инстаграм профила и објавио ново саопштење.

Он је поделио информацију да су циљеви ПИО фонда остварени у планским оквирима.У 2023. години остварени приходи и примања виши су од извршених расхода и издатака за 1,2 милијарде динара, саопштили су из Фонда.

Првим ребалансом Финансијског плана, који је усвојен крајем августа 2023. године, обезбеђена су средства за додатно усклађивање пензија и накнада у висини од 5,5 одсто од исплате права за октобар, а укупан буџет Фонда повећан је на 911,4 милијарде динара. Корисницима су за 2023. годину примања увећана укупно за 18,3 процента, а новчани износ као увећање уз пензију се од октобарске исплате исплаћивао корисницима чија висина пензије износи до 51.618,14 динара.

Поменули су и исплату једнократне новчане помоћи у износу од 20.000 динара која је пензионерима била исплаћена у новембру 2023. године као и употребу Пензионерске картице.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept