Početna » ОГЛАСИО СЕ ДИРЕКТОР ПИО ФОНДА: Саопштио је веома важне информације за пензионере у Србији

ОГЛАСИО СЕ ДИРЕКТОР ПИО ФОНДА: Саопштио је веома важне информације за пензионере у Србији

Апликација „Пензионерска картица“ са свим информацијама о фирмама и попустима је доступна бесплатно на мобилним уређајима

Директор Фонда ПИО Реља Огњеновић подсетио је да је протекло нешто више од годину дана како је у Фонду покренут пројекат Пензионерска картица нове генерације и шест месеци како је картица у примени, што је довољно времена да се, на осносу остварених резултата, дају оцене корисности и употребљивости картице.Огњеновић је, оцењујући резултате пројекта, нагласио да је применом пензионерске картице постигнуто задовољство корисника, који су добили могућност плаћања роба и услуга уз попусте и додатне погодности, партнерских фирми које то обезбеђују, јер им је појачан промет, као и Фонда ПИО и државе, који су на овај начин директно обезбедили бољи стандард и квалитет живота најстарије популације.

– Наш основни мотив у вези пензионерских картица био је да омогућимо пензионерима да за новац којим располажу добију више и у томе смо успели, уз свесрдну подршку државе и партнерских фирми које су показале висок ниво друштвене одговорности и понудиле додатне попусте за кориснике пензионерских картица.

До сада нам се пријавило преко 1,12 милиона корисника који су заинтересовани за добијање картице, израђено је 98% картица, а преко 80% је преузето и користи се свакодневно.

Партнерске фирме с којима смо потписали споразуме о попустима, а којих је до сада преко 860, чине практично сви најзначајнији привредни субјекти који послују у целој земљи, али и бројне фирме и предузетници који су значајни на локалном нивоу.

Пензионерима је омогућено да остваре попусте на лекове и храну, прехрамбене производе и кућну хемију, али и техничку робу, превозничке услуге, здравствене и лабораторијске услуге, услуге институција културе, спортске активности и сл. Речју, оно што је пензионерима и најпотребније. Када све сагледамо и узмемо у обзир мишљење пензионера, као и партнерских фирми, можемо рећи да је овај пројекат оправдао своју сврху – закључује директор Огњеновић.

Да подсетимо, пријава за пензионерске картице је и даље актуелна, за све оне који се до сада нису пријавили, као и за нове пензионере који први пут улазе у право, на потписивању нових споразума континуирано се ради.

Апликација „Пензионерска картица“ са свим информацијама о фирмама и попустима је доступна бесплатно на мобилним уређајима.

Пензионери који су се пријавили, а нису још преузели своју картицу, нити су је добили преко поште у периоду када је пошта достављала на кућну адресу, могу доћи у најближу филијалу, службу или испоставу и, уз личну карту, преузети своју картицу.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept