Početna » ОЈТ СМЕДЕРЕВО: ОПТУЖЕН ДА ЈЕ ЗА СКИДАЊЕ МАГИЈЕ СА СИНА МАЈЦИ УЗЕО ЗЛАТНЕ ПРЕДМЕТЕ И НОВАЦ

ОЈТ СМЕДЕРЕВО: ОПТУЖЕН ДА ЈЕ ЗА СКИДАЊЕ МАГИЈЕ СА СИНА МАЈЦИ УЗЕО ЗЛАТНЕ ПРЕДМЕТЕ И НОВАЦ

од Паланка данас
0 Коментар

Основно јавно тужилаштво у Смедереву поднело је оптужни предлог против Д.Н. (26 година) из Футога због постојања опрадане сумње да је извршио кривично дело преваре.Наиме, оптужени је у току новембра месеца 2020. године од оштећене, која је претходно са њим остварила контакт по огласу са друштвених мрежа под називом „Видовита Маријела“, противправно присвојио више златних предмета и новац у укупном износу од 120.000 динара, а све под изговором да су наведене драгоцености потребне за спровођење ритуала скидања магије сину оштећене који се врше преко злата, новца и читањем молитви у манастирима.

Тужилаштво је оптужним актом предложило да суд оптуженоме изрекне условну осуду, као и да га осуди на новчану казну и обавеже на враћање имовинске користи прибављене учињеним кривичним делом у износу од 150.000 динара.

Кривично дело превара чини свако ко у намери да себи или другом прибави противправну имовинску корист доведе некога лажним приказивањем или прикривањем чињеница у заблуду или га одржава у заблуди и тиме га наведе да овај на штету своје или туђе имовине нешто учини или не учини.

ОЈТ Смедерево

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept