Početna » ОЈТ У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ОДРЕДИО ПРИТВОР ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ

ОЈТ У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ОДРЕДИО ПРИТВОР ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ

од Паланка данас
0 Коментар

Дежурни јавни тужилац Основног јавног тужилаштва у Великој Плани је полицијским службеницима наложио да донесу решење о задржавању осумњиченог Д. М. из Новог Села, рођеног 1976. године. Према наводима кривичне пријаве, он је у породичној кући, у стању потпуне алкохолисаности, најпре вређао своју малолетну ћерку и супругу, а затим им је упутио претеће речи да ће их убити тако што ће их заклати ножем, а затим ће убити и себе, да би након тога пришао малолетној ћерци и задао јој ударац отвореном шаком у пределу лица.Он је на саслушању у Основном јавном тужилаштву у Великој Плани негирао извршење кривичних дела, па је након саслушања на основу предлога поступајућег јавног тужиоца судија за претходни поступак Основног суда у Великој Плани одредила притвор према осумњиченом због постојања особитих околности да би останком на слободи могао ометати поступак тако што ће утицати на оштећене са којима живи у истој кући. Према осумњиченом истовремено су примењене и мере у складу са Законом о спречавању насиља у породици.

Ради утврђивања потпуног чињеничног стања, тужилаштво ће у даљем току поступка испитати оштећене и спровести друге доказне радње у циљу доношења правилне јавнотужилачке одлуке, наводи се у данашњем саопштењу Основног јавног тужилаштва у Великој Плани.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept