„ОЛГА“ У ПРАЗНИЧНОМ РУХУ

 

Лепота има ту моћ да нас врати у детињство, да нас нагна на радост и смех, да у нама пробуди нежна осећања и да позитивно утиче на наше расположење. Да би сачували осећај лепоте, који је Бог усадио у наша срца потребно је да негујемо љубав према лепоти.

Ангажовањем наших ученика, учитеља, наставника и помоћних радника успели смо да улепшамо школски ентеријер и екстеријер, а самим тим и да улепшамо наш град, да оплеменимо Паланку и да увеселимо сваког пролазника. Вођени прошлогодишњим позитивним реакцијама наших суграђана потрудили смо се да наша школа још више засија и заблиста и таква буде најлепши украс Смедеревске Паланке.

Са овом жељом смо ушли у 2021. годину, а након дванаест месеци напорног рада, улагања и труда свих запослених и ученика, са поносом можемо да кажемо да смо успели да постигнемо сјајне резултате и да њима украсимо целу годину и осветлимо животни пут наших ученика. Па нека светиљке са наше школе буду симбол светлости којом ће наши ученици осветлети свој пут, али и путеве нашег града и наше земље.

Нека звездице буду симбол висина којим наши ученици треба да стреме, а новогодишњи кутак симбол среће, радости и даривања. Нека „Олгина“ празнична чаролија допринесе свечаном и новогодишњем изгледу нашег града и нека учини да срећнији, ведрији и расположенији дочекамо 2022. годину. Искористићемо ову прилику и да свој деци и суграђанима честитамо два велика празника – Детињце и Светог Николу, заштитника деце, и да им пожелимо слогу, мир, поштовање и међусобно помагање у свим приликама.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/olga-u-praznicnom-ruhu/