ОЛГИН ДИГИТАЛНИ СВЕТ, ИНТЕРАКТИВНИ ИНФО-ПУЛТ У ХОЛУ ШКОЛЕ

Још једна мера у циљу побољшања информисаности родитеља, безбедности ученика и транспарентности рада и напретка у школи је постављање инфо – пулта који се налази у холу наше школе.

Све информације везане за рад школе – распореди часова, отворених врата, дежурстава, распореди контролних вежби и сл. од сада ће родитељима бити доступне на инфо – пулту. Модеран дизајн и висока технологија на први поглед привлаче пажњу свих посетиоца школе.

Овај мултифункционални уређај ће користити и ученицима и наставницима да штампају и копирају потребне материјале, док ће родитељи који се ту буду затекли моћи, поред информација које их интересују и да погледају снимке најинтересантнијих тренутака које ученици проводе у школи.

Захвалност за овај интерактивни уређај дугујемо компанији Easy2you и представници ове фирме Дражени Комазец која је посредовала у реализцији ове веома вредне донације.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/olgin-digitalni-svet-interaktivni-info-pult-u-holu-skole/

7 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Dr agan on 24/06/2020 at 13:49

  U Palanci postoje direktori koji imaju zelju da im skola napreduje, da se siri, da deca, roditelji i nastavnici rado dolaze i da sve vise dolaze u takvu obrazovnu ustanovu. Takav je direkotor ove skole. A imate sa druge strane i skole kao sto je Mukerova, koja je nekad bila u svemu naj, naj, a sad zahvaljujuci direktoru, zatvara odeljenja, smanjuje broj zaposlenih, trudi se da nekad najvecu gradsku skolu svede na okvire manje seoske. Mozda je to posledica genetike, mozda su necije instrukcije u pitanju, mozda kratkovidost, nesposobnost… Ne verujem da je zla namera. U svakom slucaju, veoma je tuzno i deprimirajuce. I za nastavnike, i za roditelje i za decu a i za nas Palancane koji smo vezani za tu skolu.

  • Milan on 23/06/2020 at 15:26

  Lepo je da gospođa primećuje napredak, znči ima efekta.

  • Sladjana on 23/06/2020 at 14:03

  Sve se gura u ovu skolu. Postoje i druge skole u Palanci koje bi mogle malo da se srede i dobiju sta im treba. Ili samo deca koja idu u ovu skolu zasluzuju bolje?

   • Pera on 23/06/2020 at 15:24

   Pričate napamet i gluposti, kad moram da Vam kažem. Potpuno ste neinformisni i bezrazložno ljubomorni. Ko to GURA po Vama u ovu školu? Da imalo pratite znali bi da je ovo trud direktora i zaposlenih koji animiraju roditelje, sponzore, donatore i to čini najveći deo napredka u školi. Te mogućnosti ima svaka škola pa neka iskoriste svoj rukovodeći kadar.

    • Micika on 23/06/2020 at 15:37

    To nije do škole, već je do direktora. Ovaj čovek se kao lav bori za decu i školu.

   • Nataša on 23/06/2020 at 15:55

   Gospodjo Sladjana veliki ste kritičar.Učini te i Vi nešto za ostale škole.

   • Željko on 23/06/2020 at 20:47

   Nepismena ženo, direktor ove škole je za nekoliko godina uradio u „Olgi“ više nego svi ostali direktori u svim palanačkim školama od Drugog svetskog rata, pa do danas!

Komentari su onemogućeni.