Početna » ОЛГИНИ “НАСМЕЈАНИ АНЂЕЛИ” МЕЂУ НАЈБОЉИМА У СРБИЈИ

ОЛГИНИ „НАСМЕЈАНИ АНЂЕЛИ“ МЕЂУ НАЈБОЉИМА У СРБИЈИ

Друга награда литерарне секције Основне школе "Олга Милошевић" на Републичком такмичењу литерарних секција основних и средњих школа

од Паланка данас
0 Коментар
На Републичком такмичењу литерарних секција Србије, чланови „Насмејаних анђела“, Основне школе „Олга Милошевић“, из Смедеревске Паланке, нашли су се четврти пут, заредом, међу најбољима, освојивши другу награду.Ову престижну награду додељује Друштво за српски језик и књижевност Републике Србије, Министарство просвете и технолошког развоја Републике Србије и Задужбина песникиње Десанке Максимовић. Ово је четврто учешће литерарне секције Основне школе „Олга Милошевић“ и четврта награда.
Ове године Литерарна секција „Насмејани анђели“, освојила је другу награду за постигнућа и успехе у школској 2021/2022. години. Чланови секције су освојили 105 међународних и републичких награда, објављено је 100 песама, а у седам Зборника поезије нашли су се њихови најлепши стихови.
Литерарна секција „Насмејани анђели“ постоји 19 година, а ментор ученика је Снежана Чаировић, професор, која је четврти пут, заредом, награђена угледном наградом „Професор Слободан Ж. Марковић“, за стручан рад и вођење Литерарне секције „Насмејани анђели“.
Честитамо свим члановима „Насмејаних анђела“ и ментору, Снежани Чаировић, на изузетним резултатима.
Драга децо, хвала вам што својом поезијом доприносите бесмртности српског језика и наставите да негујете свој песнички таленат!

 

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept