Početna » “ОЛГИНИ” ПЛАНИНАРИ-УВЕК КА ВРХУ

„ОЛГИНИ“ ПЛАНИНАРИ-УВЕК КА ВРХУ

од Паланка данас
0 Коментар
Млади планинари Основне школе „Олга Милошевић“ освојили су многе врхове протеклих месеци. Почетком априла освојили су врхове на планини Јелица. Након тога, 29. априла, организована је републичка акција „Поход Карађорђевим стопама“ у организацији планинарског клуба „Врбица“ из Велике Плане.Након пешачења од око 15 километара, изведена је представа „Убиство Карађорђа“ и додељене су захвалнице. Републичка акција „Гребенчићи“ на Космају ове године бројала је преко 300 учесника, међу којима су били и наши млади планинари. Оно што их очекује јесу дводневне акције на Овчару и Каблару и Дани планинара Србије, које ће се одржати средином јуна.
Млади планинари прави су бисери наше школе. Боравак у природи, физичка активност, дружење, сарадња, учење, само су неки од бенефита којим се могу похвалити наши ученици. Различите акције доносиле су разна искуства, искушења и научиле их много чему. Наставник, Стефан Антонијевић, је планинарима велика подршка, а посебно истиче њихово сазревање од самог оснивања секције, па све до данас. Сигуран је да ће многи од њих постати млади лидери и да су пример новом нараштају.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept