„ОЛГИНИ“ УЧИТЕЉИ И НАСТАВНИЦИ ДЕО ПРОСВЕТНЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

Три учитеља и три наставника ОШ „Олга Милошевић“ учествовало је у снимању часова који се приказују на платформи РТС Планета. Учитељи Татјана Јовичић, Милица Грашић и Душан Грашић, наставници српског језика Катарина Марјановић и Мирјана Јањић и наставник биологије Стефан Антонијевић реализовали су укупно 17 часова.
Према њиховим речима, велики изазов је било снимање ових часова, међутим успели су да оставе, како методички, тако и визуелни печат, а такође и да пренесу емоцију на мале екране.

Онлајн часови намењени су ђацима коју нису у могућности да иду у школу. Такође, ово је прилика за ученике да обнове оно шта су радили у школи, да дораде и науче и нешто ново.
Снимањем часова показали смо висок степен друштвене одговорности, а уједно смо постали и чланови просветне репрезентације.
Међутим ОШ „Олга Милошевић“ је поред реализатора часова свој допринос дала и кроз супервизорски рад школског педагога, Биљане Живковић. Она је прегледала часове које су слали учитељи из наше и других школа, давала је сугестије, упутства и смернице и на крају одобравала часове. Овако одговоран и захтеван задатак је могао да обави само неко са високим компетенцијама, великим знањем и искуством. Зато са поносом истичемо нашег капитена Биљану Живковић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/olgini-ucitelji-i-nastavnici-deo-prosvetne-reprezentacije/