ОНЛАЈН ДИСКУСИЈА ЗА МЛАДЕ НА ТЕМУ „ПОДИЗАЊЕ СВЕСТИ О ПИТАЊИМА ВЕЗАНИМ ЗА ЗЛОЧИНЕ ИЗ МРЖЊЕ МЕЂУ МЛАДИМА“

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ СМЕД. ПАЛАНКА УПУЋУЈЕ ПОЗИВ на онлајн дискусију и едукацију на тему „Подизање свести о питањима везаним за злочине из мржње међу младима“.

Позивамо све младе особе из Смед. Паланке и Подунавског округа да се прикључе и дају свој допринос, односно чују мишљења других.
Линк за потврду учешћа и регистрацију је:
Овај онлине догађај одвијаће се путем „Zoom platforme“, коју је неопходно инсталирати на свој рачунар; камера се подразумева. Сваки учесник ће тако бити у звучној и видео комуникацији са осталим учесницима и организаторима.
– Догађај почиње у среду, 04. новембра у 17 часова.
Дакле, циљ је да се са младима разговара о теми родно засованог насиља и злочина из мржње заснованих на родном идентитету и сексуалној оријентацији.
Организатор пројекта је „Кровна организација младих Србије“, невладина организација која окупља Удружења за младе из Србије, а подршку овом пројекту пружа Мисија ОЕБС-а у Србији.
За сва питања и додатна објашњења на располагању су вам следећи контакти:
tel: +381 11 4076 251
email: anja.jokic@koms.rs

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/onlajn-diskusija-za-mlade-na-temu-podizanje-svesti-o-pitanjima-vezanim-za-zlocine-iz-mrznje-medju-mladima/