ОНЛАЈН ТУЦАЊЕ ЈАЈИМА

Да  васкршњи празници за грађане који најрадоснији хришћански празник прослављају по јулијанском календару, не би прошли без традиционалног, омиљеног обичаја – туцања јајима са познаницима, пријатељима и комшијама, због забране кретања услед пандемије ковида 19, побринула се организација студената “We are the FUTURE of IT”, при Факултету техничких наука у Новом Саду.

Одлучни да не дозволе вирусу да нам одузме Вакрс, група студената је своју идеју реализовала у сарадњи са ИТ компанијом “Crystal Pigeon”, чији су оснивачи такође студенти. Заједно су креирали игрицу “Egg Smash” помоћу које је могуће декорисати јаје, изазвати пријатеље на туцање јајима чак и на другом крају света.

– Одабиром жељених боја или фотографије, свако може да персонализује своје јаје, а за оне који су се служили дрвеним или наливениммјајима у окршају, имамо лоше вести, она нису у понуди, игра је фер, а победа је слађа – предочавају студенти. – Победнику се придружује противниково јаје у колекцију освојених јаја. Осим тога што можете да се такмичите са пријатељима и породицом, сваки корисник се рангира на глобалној ранг листи. Ко зна, можда се испостави да сте баш ви светски шампион ове игре!

Игрица је развијена за Андроид и iOS уређаје, врло је једноставна за коришћење а апликација може бесплатно да се преузме на следећем линку:http://onelink.to/eggsmash.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/onlajn-tucanje-jajima/

1 comment

    • Živorad on 18/04/2020 at 20:56

    Tucnuti smo mi u glavu!

Komentari su onemogućeni.