ОО СНС СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА ОБЕЛЕЖИО СТРАНАЧКУ СЛАВУ СВЕТУ ПЕТКУ

Српска напредна странка у Смедеревској Паланци данас је обележила своју славу, Свету Петку. Скромно, поштујући епидемиолошке мере, чланови и функционери окупили су се у просторијама странке, а домаћин славе био је МО Азања.

–Тренутак у коме обележавамо нашу крсну славу је такав да морамо да водимо рачуна и да поштујемо препоруке епидемиолога, јер је здравље најважније. Надамо се да ће ова пошаст, која нас је задесила, проћи и да ћемо следеће године моћи да се окупимо у већем броју. Ове године домаћин је МО Азања , а већ следеће МО Селевац.
Сведоци смо да се у последње три године много тога променило у општини Смедеревска Паланка и да наш град поново постаје место у коме се нормално живи. Деценијама се није улагало у Смедеревску Паланку, а сада ће опет заузети своје место на индустријској мапи Србије. Много тога је урађено у инфраструктурном, образовном, културном , здравственом, привредном и сваком другом сегменту. Све што смо до сада урадили и што ћемо радити надаље је, пре свега, заслуга нашег председника Републике Србије, Александра Вучића. Председник Вучић је три пута за годину дана посетио нашу општину, што се ниједном није десило после Другог светског рата. Најзначајнија посета председника Србије била је у мају ове године приликом постављања камена темељца за изградњу јужнокорејске компаније. Фабрика ће бити завршена пре планираног рока и запошљаваће око 1000 радника. За ову инвестицију заслужно је и руководство локалне самоуправе на челу са председником, Николом Вученом. Уверен сам у то да ће програм који је представио председник Вучић до 2025. године, бити реализован и да ће Србија имати чиме да се поноси. Желим вам добро здравље и срећну славу, рекао је Родољуб Станимировић повереник МО Азања.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/oo-sns-smederevska-palanka-obelezio-stranacku-slavu-svetu-petku/

2 comments

    • Nekad bio on 28/10/2020 at 20:51

    Buzga

    • Mr-Good on 28/10/2020 at 06:54

    Buzga ima vise clanskih knjizica (raznoraznih partija), u arhivi nego ja carapa u ormanu!

Komentari su onemogućeni.