Početna » ОПШТИНА ПАЛАНКА ЋЕ И ОВЕ ГОДИНЕ РАСПИСАТИ КОНКУРС ЗА ЗАМЕНУ СТОЛАРИЈЕ, УГРАДЊУ КОТЛОВА, СОЛАРНИХ ПАНЕЛА…

ОПШТИНА ПАЛАНКА ЋЕ И ОВЕ ГОДИНЕ РАСПИСАТИ КОНКУРС ЗА ЗАМЕНУ СТОЛАРИЈЕ, УГРАДЊУ КОТЛОВА, СОЛАРНИХ ПАНЕЛА…

од Паланка данас
0 Коментар
Општина Смедеревска Паланка и ове године добила је средства за суфинансирање програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова у оквиру Националног програма енергетске санације.
Министарство за енергетику општини Смедеревска Паланка определило је 10 милиона динара, 50 процената од укупног износа колико је предвиђено за унапређење енергетске ефикасности у овој години на нивоу општине.Локална самоуправа је из општинског буџета определила још 10 милиона динара за енергетску санацију.
Потписивање уговора заказано је за 20. јул 2023. годину у Палати Србија. Након тога приступиће се реализацији програма, најпре расписивањем Јавног позива за извођаче радова, а касније и за грађанство.
 Овим конкурсом обухватићемо све мере енергетске ефикасности као и прошле године што подразумева фасаде, замену столарије, грејање, замену котлова, уградњу соларних панела и још много мера што ће нашим суграђанима омогућити уштеду енергије и новца. У последње три године за ову намену смо издвојили преко 60 милиона динара.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept