ОПШТИНА ПАЛАНКА ДОБИЛА ШЕСТ МИЛИОНА ДИНАРА ЗА УСПОСТАВЉАЊЕ ЈЕДИНСТВЕНОГ УПРАВНОГ МЕСТА

Министарство државне управе и локалне самоуправе потписало је данас уговоре са општинама и градовима за пројекат које ће ово министарство финансирати у оквиру пилот пројекта „Подршка у успостављању јединственог управног места“.

Међу општинама које су добиле средства за реализацију овог пројекта налази се и општина Смедеревска Паланка. Ову
вест је потврдио и Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка који је написао:

Поштовани суграђани,
Уз велику помоћ Владе Републике Србије и Министарства државне управе и локалне самоуправе, Смедеревска Паланка је добила нових 6 милиона динара.
Данас је потисан уговор о коришћењу средстава за успостављање јединственог управног места у нашој Општини. Ради се о пилот пројекту који ће омогућити нашим суграђанима један потпуно другачији и бржи приступ документацији. Потпуно нову управу, која ће бити по мери свих нас.
На само једном месту у холу Општине, суграђани ће моћи да прибаве све од документације која им је потребна, а да при том не морају да чекају и иду по канцеларијама.
Паланка је једна од осам општина која је прошла на конкурсу, самим тим је наша одговорост већа да све ово спроведемо у дело.
Хвала Влади Републике Србије, министру Бранку Ружићу као и државном секретару господину Бојану Стевићу на указаном поверењу.

Општине које су  подржане у оквиру пилот програма, мораће да обезбеде учешће од 10 процената, а средства могу да користе за опремање јединственог управног места, набавку неопходних техничких средстава за реализацију пилот пројекта, подршку у оснивању јединствених управних места (нова систематизација и организација, обуке за службенике и друго).

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/opstina-palanka-dobila-sest-miliona-dinara-za-uspostavljanje-jedinstvenog-upravnog-mesta/

2 comments

    • Igor on 12/12/2018 at 22:27

    Ovo je toliko nebitna stvar,da je nema razloga ni spominjati..obecali ste velike rezove, nema ih..gubite se..

    • Јоцић Невена on 12/12/2018 at 20:30

    “ Е ово нам је први на листи проблема“! АМАН ФОКУСИРАЈТЕ СЕ НА БИТНЕ И РЕАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ. Од ове количине новца могли сте издвојити један део да се мало среди центар града, биоскоп, паркови, обезбеди Новогодишња расвета. НЕ ЗНАТЕ ДА ОБАВЉАТЕ СВОЈ ПОСАО!!!!!!!!!

Komentari su onemogućeni.