ОПШТИНА ПАЛАНКА ОГЛАСИЛА ЈАВНИ УВИД У ПЛАН ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ПРИВРЕДНЕ ЗОНЕ ГУБЕРАШ

Одељење за имовинско-правне, стамбено-комуналне, грађевинске и  урбанистичке послове Општинске управе општине Смедеревска Паланка огласило је Јавни увид у нацрт измена и допуна плана детаљне регулације „Привредно-радне зоне Губераш“ Смедеревска Паланка.

Јавни увид ће трајати у периоду од 10.04.2019. до 09.05.2019. године, стоји у обавештењу на сајту општине Смедеревска Паланка,

Графички део Измена и допуна Плана детаљне регулације „Привредно-радна зона Губераш“, Смедеревска Паланка – Нацрт плана, биће изложен у централном холу испред Велике сале Скупштине општине Смедеревска Паланка у Смедеревској Паланци, ул. Вука Караџића бр. 25, а сва ближа обавештења заинтересована лица могу добити у току трајања јавног увида у згради Општинске управе Општине Смедеревска Паланка, ул. Вука Караџића бр. 25, канцеларија бр. 204, као и у ЈП „Паланка“ у Смедеревској Паланци, ул. I српског устанка број 28-30, сваког радног дана од 10,00 до 13,00 часова.

 Примедбе на планирана решења достављају се искључиво у писаној форми, преко писарнице, Одељењу за имовинско-правне, стамбено-комуналне, грађевинске и урбанистичке послове Општинске управе Општине Смедеревска Паланка у току трајања јавног увида, а најкасније до 09.05.2019. године.

Јавна седница Комисије за планове Скупштине општине Смедеревска Паланка одржаће се у уторак 13.05.2019. године у Малој сали Скупштине општине Смедеревска Паланка са почетком у 12,00 часова, наводи се у тексту саопштења.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/opstina-palanka-oglasila-javni-uvid-u-plan-detaljne-regulacije-privredne-zone-guberas/