ОПШТИНА ПАЛАНКА ОВЕ ГОДИНЕ ИЗДВОЈИЛА 5.000.000 ДИНАРА ТАЛЕНТОВАНИМ УЧЕНИЦИМА И СТУДЕНТИМА

 

Никола Вучен. председник општине Смедеревска Паланка, је позвао ученике и студденте да конкуришу за награду коју додељује Општина Смедеревска Паланка:

Драги ученици, студенти-млади таленти
И ове године смо расписали конкурс за доделу награда ученицима, студентима-младим талентима са жељом да наградимо што више вас, у различитим областима знања и уметности, који сте својим радом заслужили да шира друштвена заједница обрати пажњу на ваше залагање.
Ово је покушај да вас охрабримо, показујући, на симболичан начин, да су за нас, представнике локалне самоуправе, ваш рад и таленат – истински разлог да се боримо за боље услове живота, за нове болнице, школе, фабрике, установе, спортске терене – у којима ћете имати прилике да своје идеје спроведете у дело.
Овога пута смо издвојили 5.000.000 динара за једнократне награде, знатно више него претходне године. Kонкурс је отворен до 20. новембра. Овом приликом вас позивам да се пријавите и остварите право на награду. У друштву у коме живимо вреднује се знање и на томе треба инсистирати. Срећно!

Никола Вучен

председник општине Смедеревска Паланка

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/opstina-palanka-ove-godine-izdvojila-5-000-000-dinara-talentovanim-ucenicima-i-studentima/

3 comments

 1. Vojimjaoca

  • Goca on 10/11/2020 at 13:18

  Hvala postovani predsednice u licno ime i u ime svih ucenika i studenata koji su svojim radom pokazali da Palanka ima bolju buducnost kroz nas najmladje!

   • Gaja on 11/11/2020 at 07:55

   Hvala Branku Maloviću, koordinatoru SNS-a za Podunavski region.Malović je malo prek kada dođe u opštinu viče, postrojava sve , hoće i da udari šamar ali je opština dovedena u red i niko ne može da krade..Da nije Malovića ovaj novac nikada ne bi stigao do dece i nikada ne bi bio onako lep kolovoz kod HIM-a

Komentari su onemogućeni.