Početna » ОПШТИНА ПАЛАНКА РАСПИСАЛА КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ НАГРАДА УЧЕНИЦИМА И СТУДЕНТИМА

ОПШТИНА ПАЛАНКА РАСПИСАЛА КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ НАГРАДА УЧЕНИЦИМА И СТУДЕНТИМА

од Паланка данас
0 Коментар

Комисија за спровођење конкурсног поступка за доделу награда ученицима и студентима младим талентима расписала је Jавни позив за подношење захтева за доделу награде из буџета Општине Смедеревска Паланка за 2022. године ученицима и студентима -младим талентима.

Право учешћа на конкурсу имају ученици VI, VII и VIII разреда основних школа и ученици средњих школа, студенти основних академских студија и основних струковних студија, студенти мастер академских студија, студенти студија трећег степена.

Текст Јавног позива и образац пријаве се налази на крају текста. а може се преузети и на шалтеру Општинске управе, ул. Вука Караџића 25, Смедеревска Паланка.

Пријаве на конкурс се достављају до 10.10.2022. године.

Све додатне информације можете добити путем емаил адресе info@smederevskapalanka.rs или путем телефона 026/317-087, локал 107 сваког радног дана у периоду од 10.00 до 12.00 часова.

JAVNI-POZIV-TALENTI-2022

OBRAZAC-ZA-JAVNI-POZIV-TALENTI-2022

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept