Početna » ОПШТИНА СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА РАСПИСАЛА ЈАВНИ ПОЗИВ ПОРОДИЦАМА СА ТРОЈЕ И ВИШЕ ДЕЦЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ КАРТИЦА “ЦЕНА МИНУС ЗА 3 +”

ОПШТИНА СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА РАСПИСАЛА ЈАВНИ ПОЗИВ ПОРОДИЦАМА СА ТРОЈЕ И ВИШЕ ДЕЦЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ КАРТИЦА “ЦЕНА МИНУС ЗА 3 +”

од Паланка данас
0 Коментар

На основу Одлуке Скупштине општине Смедеревска Паланка о приступању у чланство удружења „Покрет за децу три плус“ из Чачка расписан је Јавни позив породицама са троје и више деце, да се пријаве за издавање и коришћење картица „Цена минус за 3+“.Остваривањем права на коришћење поносне картице породице са троје и више деце могу остварити олакшице приликом плаћања одређене робе или услуга код више од 1.500 привредних субјеката. Списак привредних друштава, спортских и других организација, јавних предузећа и установа на територији целе Србије, код којих корисници могу да остваре погодности доступне су на интернет презентацији удружења www.triplus.org.rs.
Јавни позив ће бити отворен од 31. марта до 13. априла 2023. године, а захтеви се могу поднети на писарници Општинске управе, у холу општине.
Захтеве можете преузети на портирници или на знавничном сајту Општине Смедеревска Паланка www.smederevskapalanka.rs.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept