ОПШТИНА ВЕЛИКА ПЛАНА ПОТПИСАЛА УГОВОР О РАЗВОЈНОМ ПРОЈЕКТУ СА ШЕФОМ ДЕЛЕГАЦИЈЕ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ

„Европска унија пружа континуирану подршку локалном развоју са досадашњим улагањем од 300 милиона евра, а само финансирање развоја пословне инфраструктуре омогућиће унапређење укупног пословног окружења у Србији и привлачење инвестиција те бољи живот становништва”, рекао је данас у Kрагујевцу шеф Делегације Европске уније (ЕУ) у Србији, амбасадор Сем Фабрици, честитајући представницима и представницама 34 локалне самоуправе  којима је преко развојног програма ЕУ ПРО одобрено укупно 40 пројеката.

Локалне самоуправе ће тако реализовати дванаест пројеката који се односе на израду пројектно-техничке документације, 19 пројеката форумулисања планске документације и девет пројеката пословне инфраструктуре, који ће допринети стварању услова за унапређење економских активности и привлачење инвестиција.

Међу локалним самоуправама које су добила бесповратна средства је и општина Велика Плана. Од ове године и Велика Плана има приступ овом типу развојне помоћи тако да се већ ради на пројектима како би и наредну годину дочекали спремни.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/opstina-velika-plana-potpisala-ugovor-o-razvojnom-projektu-sa-sefom-delegacije-evropske-unije/

1 comment

    • Kiki on 15/11/2018 at 10:29

    Dok Vucen i Digi kupuju stanove i namestaj preko opstine ovi ljudi rade u interesu opstine..

Komentari su onemogućeni.