Početna » ОПШТИНА ВЕЛИКА ПЛАНА ПОТПИСАЛА УГОВОР О СПРОВОЂЕЊУ ОМЛАДИНСКЕ ПОЛИТИКЕ СА МИНИСТАРСТВОМ ТУРИЗМА ОМЛАДИНЕ И СПОРТА

ОПШТИНА ВЕЛИКА ПЛАНА ПОТПИСАЛА УГОВОР О СПРОВОЂЕЊУ ОМЛАДИНСКЕ ПОЛИТИКЕ СА МИНИСТАРСТВОМ ТУРИЗМА ОМЛАДИНЕ И СПОРТА

од Паланка данас
0 Коментар
Председник Општине Велика Плана,Страхиња Павешковић, данас је у Палати Србије потписао уговор са Министарством туризма и омладине, чиме је обезбеђена значајна подршка за јединице локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу.
Средства у износу од 2.200.000,00 динара намењена су опремању простора Канцеларије за младе, чиме ће се значајно унапредити инфраструктурни капацитети за рад са младима.

Председник Павешковић је нагласио важност овог улагања, истичући да ће модернизација простора омогућити квалитетније услове за рад и реализацију активности намењених младима, што ће директно допринети њиховом оснаживању и већој укључености у друштвене токове.

„Ово је кључни корак ка унапређењу положаја младих у нашој општини. Захваљујем Министарству туризма и омладине на препознавању значаја улагања у младе и њихов потенцијал. Средства ће омогућити Канцеларији за младе да развије и имплементира низ програма и пројеката, који ће имати позитиван утицај на целокупну заједницу, осигуравајући младима адекватне ресурсе и прилике за активно учешће у друштву“, рекао је Павешковић.

Министарство туризма и омладине овим уговором додатно потврђује своју посвећеност јачању локалних заједница кроз подршку омладинским политикама.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept