Početna » ОПТУЖЕН ДА ЈЕ ПИЈАН, НАКОН КРАЋЕ СВАЂЕ, УБО ЧОВЕКА НОЖЕМ У БУТИНУ

ОПТУЖЕН ДА ЈЕ ПИЈАН, НАКОН КРАЋЕ СВАЂЕ, УБО ЧОВЕКА НОЖЕМ У БУТИНУ

од Паланка данас
0 Коментар
Основно јавно тужилаштво у Смедереву поднело је оптужни предлог против В.Ш. (41. година) због постојања оправдане сумње да је учинио кривично дело лака телесна повреда.Оптуженоме се ставља на терет да је фебруара месеца, у вечерњим сатима у Ковину убо оштећеног у пределу десне бутине, наневши му том прилком лаке телесне повреде. Догаћају је претходила краћа вербална расправа у кући оптуженога и пред више присутних сведока, а на основу прикупљених доказа је утврђено да је у време извршења кривичног дела које му се ставља на терет био под дејством алкохола од 2,84 промила.
Кривично дело лака телесна повреда чини свако другог лако телесно повреди или му здравље лако наруши, а ако је таква повреда нанесена оружјем, опасним оруђем или другим средством подобним да тело тешко повреди или здравље тешко наруши, запрећена је казна затвора до три године, стоји у саопштењу ОЈТ Смедерево.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept