Početna » ОРГАНИЗОВАНА ПОСЕТА УЧЕНИКА ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ АЕРО КЛУБУ ЈАСЕНИЦА

ОРГАНИЗОВАНА ПОСЕТА УЧЕНИКА ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ АЕРО КЛУБУ ЈАСЕНИЦА

У уторак 5.9.2023.године ученици Паланачке гимназије посетили су Аеро клуб ”Јасеница” у Смедеревској Паланци где их је дочекао Здравко Милосављевић председник клуба који им је дао основне информације о настанку, развоју и значају аеро клуба за нашу локалну заједницу.Ученици гимназије су имали могућност да одређене образовне исходе остваре током другачијег облика наставе. Из разговора са нашим суграђанином, посетом културно-историјском значајном месту, овај облик наставе омогућио је наставницима да упознају ученике првог разреда у неформалној атмосфери и стекну бољи увид у њихове социоемоционалне компетенције и степен прихваћености у вршњачкој групи, као и да осете динамику вршњачких односа у одељењу, што је од изузетне важности за превенцију насиља и неговање вредности, сарадње и солидарности.
Током ове посете, ученици су показали висок ниво заинтересованости, културе и социјалних компетенција, а такође су развили и позитивне ставове и уверења на основу заступљених садржаја и активности који су допринели развоју емпатеје и поштовању различитости.
Ову посету реализовали су наставници физичког и здравственог васпитања Владимир Ђурђевић и Јасмина Живанчевић са ученицима I-1, II-4, III-4. На сарадњи захваљујемо свим члановима аеро клуба.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept