ОРИЈЕНТИРЦИ ЈАСЕНИЦЕ УСПЕШНО НАСТУПИЛИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ОДРЖАНОМ НА КОСМАЈУ

На теренима Kосмаја 23-24.10.2021 год одржано је Првенство Србије у оријентирингу на дугим дистанцама, као и првенство Србије у штафетама, где је узело учешће и наших 35 такмичара у два дана..
Првог дана су одржане трке на дугим дистанцама, где су чланови ПОСK Јасеница освојили једну златну медаљу, тачније Марко Марковић у категорији дечака до 14 год.
Такође одличан наступ су имале и наше две такмичарке и то у најјачој женској категорији где је Јована Талијан је заузела одлично друго место као и Ружица Милосављевић која се окитила сребрном медаљом у категорији девојчица до 16 год!
Треће место је заузела Дуња Букумирић у категорији девојчица до 16 год!
Одличан наступ је имао и млади такмичар Никола Павловић који је освојио треће место и тиме заокружио одличан наступ нашег клуба на овом првенству..
Свакако треба истаћи и солидан наступ нашег младог сениора Николе Талијана који је освојио одлично осмо место у најјачој категорији и тиме потврдио одличну сезону иза себе.
Солидан наступ су имали и наши ветерани који су освојили два друга места у својим категоријама..
Данас, у недељу 24.10.2021 год наступили смо на штафетном првенству Србије и одличан наступ су имале наше пионирке у саставу Ружица Николић-Анђелина Рудеж које су освојиле треће место у пионирској категорији!
Добар наступ су имали и старији ветерани који су Такође освојили треће место у саставу Радисављевић-Марковић, као и млађи ветерани у саставу Стојановић – Букумирић који су заузели 4 место у својој категорији!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/orijentirci-jasenice-uspesno-nastupili-na-prvenstvu-srbije-odrzanom-na-kosmaju/