ОРЛИЋИ ТРЕЋИ НА ОЛИМПЈСКИМ КВАЛИФИКАЦИЈАМА У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Футсал Репрезентација Србије до 18 година, у којој су наступила два играча КМФ Партенона Филип Јовановић и Никола Милашиновић, завршила је дебитантски наступ на међународној сцени, када је реч о такмичарским утакмицама, на трећем месту УЕФА квалификационог турнира Групе А у Врњачкој Бањи за Олимпијске игре младих које ће следеће јесени бити одржане у Аргентини.

После пораза од Украјине (1:5) и победе над Мађарском (4:1), у трећем колу су Орлићи убедљиво изгубили од Португала – 3:15 (2:4). Ривал је показао да је знатно квалитетнији од изабраника селектора Владимира Прше Јовановића у овом тренутку, али чињеница да је наша земља била учесница првих олимпијских квалификација икада у футсалу и једног од премијерних турнира за репрезентације до 18 година под окриљем УЕФА свакако је одличан замајац за наредне године. Такође ово је и велико признање за паланачки спорт, пошто смо имали два представника у репрезентацији Србије.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/orlici-treci-na-olimpjskim-kvalifikacijama-u-vrnjackoj-banji/