Početna » ОРУЖЈЕ МОГУЋЕ ПРЕДАТИ У МАЛОЈ ПЛАНИ, ВОДИЦАМА, КРЊЕВУ И МИЛОШЕВЦУ У ПЕТАК 12. МАЈА

ОРУЖЈЕ МОГУЋЕ ПРЕДАТИ У МАЛОЈ ПЛАНИ, ВОДИЦАМА, КРЊЕВУ И МИЛОШЕВЦУ У ПЕТАК 12. МАЈА

од Паланка данас
0 Коментар

Полицијска управа у Смедереву, у оквиру акције предаје нерегистрованог оружја, која је, на основу наредбе министра унутрашњих послова, на снази до 8. јуна ове године, планира активности у циљу пружања помоћи грађанима да се што лакше и брже одазову овом позиву.У том смислу, у наредном периоду планирано је присуство полицијских службеника са специјалним интервентним возилом „марица“ у свим селима на територији града Смедерева и општина Смедеревска Паланка и Велика Плана.

С обзиром на велику површину Подунавског округа и удаљеност села од полицијских станица, грађани ће на овај начин моћи да полицији предају оружје у свом месту, по објављеном распореду, како би уштедели време и трошкове доласка у седиште Полицијске управе у Смедереву или у Полицијске станице у Смедеревској Паланци и Великој Плани.

Полицијски службеници Полицијске станице Смедеревска Паланка ће бити стационирани испред канцеларија месних заједница, по следећем распореду:

ПЕТАК 12. мај :

9-14 часова, Крњево

14-19 часова, Велико Орашје

9-14 сати, Мала Плана

14-19 сати, ВодицеPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept